Oricât de vastă ar fi lumea modei, este aproape imposibil ca vedetele să nu opteze de cele mai multe ori pentru aceiași ținută, mai ales dacă vorbim de piese statement.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că brandul Dolce & Gabbana cucerește instant fashionistele din lumea întreagă. După ce a cucerit pentru ani la rând majoritatea vedetelor, o altă piesă din colecțiile lui anterioare face din nou ravagii. Este vorba despre rochia maro cu bretele late. Prima dată, cea care și-a făcut apariția în public și i-a lăsat pe toți cu gura căscată a fost Kylie Jenner. 

După Kylie și Ariana Grande a fost cucerită de rochie Dolce. Ari a purtat rochia fix înainte de The Voice, emisiunea unde este jurat. Cei din organizarea show-ului de talente The Voice au știut cu cine au de-a face. Aceștia s-au asigurat că vin cu o ofertă de nerefuzat și i-au pus Arianei pe masă nici mai mult nici mai puțin de 25 de milioane de dolari. Ari a bătut imediat palma și a ocupat deja scaunul fostului jurat, Nick Jonas. După o asemenea ofertă, Ariana Grande a devenit cel mai bine plătit jurat din istoria show-ului.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie Jenner (@kyliekjenner)