Oricât de vastă ar fi lumea modei, este aproape imposibil ca vedetele să nu opteze de cele mai multe ori pentru aceiași ținută, mai ales dacă vorbim de piese statement.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Mugler cucerește instant fashionistele din lumea întreagă. După ce a dat peste cap toate vedete cu noua lui pereche de blugi atipică, o altă piesă din colecțiile lui anterioare face din nou ravagii. Este vorba despre rochia neagră cu benzi care acoperă anumite zone. Prima dată, cea care și-a făcut apariția în public și i-a lăsat pe toți cu gura căscată a fost Kim Kardashian. Miliardara a participat la cea de-a cincea ediție a premiilor Hollywood Beauty din Los Angeles și, de departe ținuta ei a fost cea care a atras toate privirile.

sursa foto: CelebFirst

Acum, la aproape doi ani de la apariția memorabilă a lui Kim, Megan Fox este cea care readuce rochia la viață. Megan și-a susținut iubitul la premiile Billboard și s-au asortat pe covorul roșu. Machine Gun Kelly a optat pentru o apariție cuminte, purtând un costum cu accente moderne, iar actrița a optat pentru rochia semnată Mugler. Megan a fost mult mai îndrăzneață decât Kim, iar rochia ei a pus la încercare imaginația multora.

Dacă acum doi ani pe Kim au criticat-o mulți fani pentru apariția indecentă, acum, în cazul lui Megan lucrurile stau diferit. Mulți dintre admiratorii actriței și ai iubitul ei i-au apreciat îndrăzneala de a se afișa cu o asemenea ținută și nu au putut să nu remarce corpul perfect pe care îl are aceasta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)