INNA este un fashion icon și dă de multe ori trendul în materie de fashion. Artista s-a afișat pe Instagram cu un accesoriu cool care a atras atenția tuturor și se pare că tot pentru același accesoriu a făcut și Rihanna o pasiune.

INNA is the queen! Artista are o întreagă echipă de stiliști care se ocupă de aparițiile ei și aproape că nu este dată în care aceasta să gafeze. Iubita lui Deliric s-a afișat pe Instagram într-o ținută cool, semnată Gucci la care a purtat un accesoriu inedit pentru unghii. INNA nu s-a afișat cu o manichiură oarecare, ci cu o mănusă metalică desprinsă din filmele SF. 

Trendul a prins și peste Ocean, acolo unde Rihanna s-a afișat și ea pe Instagram cu un accesoriu similar cu cel al româncei noastre. Riri a anunțat că a lansat nuanțe noi ale faimosului Gloss Bomb, iar vestea asta nu putea fi dată oricum, ci într-un mod unic. Diva din Barbados a realizat un shooting incendiar, iar pe mâna ei fanii au putut observa un inel masiv, asemănător cu cel purtat de INNA.

Rihanna pregătește piesă nouă pentru care are de gând să filmeze un videoclip în Los Angeles în luna iulie. Materialul va fi regizat de Raja Virdi, cunoscut pentru proiectele semnate pentru Sam Smith și nu numai. 

”Rihanna l-a întâlnit în timpul unui proiect pe care l-a făcut cu studenții de modă ai Universității Westminster în ianuarie, anul trecut. El s-a oferit să fie creierul din spatele videoclipului. Riri are toate detaliile foarte bine atent păzite și pot spune doar că ea nu dezamăgește niciodată.” a declarat o sursă.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)