INNA este un fashion icon și dă de multe ori trendul în materie de fashion. Săptămâna trecută, artista s-a afișat pe Instagram cu un accesoriu cool care a atras atenția tuturor.

INNA is the queen! Artista are o întreagă echipă de stiliști care se ocupă de aparițiile ei și aproape că nu este dată în care aceasta să gafeze. Săptămâna trecută, iubita lui Deliric s-a afișat pe Instagram într-o ținută cool, semnată Gucci la care a purtat un accesoriu inedit pentru unghii. INNA nu s-a afișat cu o manichiură oarecare, ci cu o mănusă metalică desprinsă din filmele SF. 

Trendul a prins și peste Ocean, acolo unde vedeta din The Selling Sunset, Christine Quinn le-a arătat urmăritorilor de pe Instram accesoriul ei semnat Philipp Plein. Atât în reality show, cât și în realitate, Christine Quinn duce o viață de lux și nu se abține de la nimic atunci când vine vorba de a-și satisface mofturile. Dacă anul trecut își împodobea bradul cu decorațiuni Louis Vuitton și poza pentru Playboy, începutul anului 2021 a venit cu o veste cel puțin neașteptată din partea ei: este însărcinată.

Christine a făcut marele anunț pentru People: ”Suntem foarte fericiți să vă anunțăm că vom fi părinți. Mi-am dorit ca fiecare vis să devină realitate și așa s-a întâmplat și de data asta. Am știut că vrem să devenim părinți în 2021, iar eu m-am imaginat însărcinată în timpul orelor de meditație. Sunt foarte pregătită pentru acest capitol nou din viața mea și de abia aștept să îmi țin copilul în brațe.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)