Moda n-are granițe și deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că trendurile circulă cu viteza luminii. Anul trecut, mai mult ca niciodată, crop topurile și topurile basic au fost la modă, iar artistele de la noi nu aveau cum să rateze asta.

Nu de puține ori s-a întâmplat ca artistele să facă o pasiune pentru același articol vestimentar. Fie că a fost vorba despre cercei, coliere sau ochelari de soare, s-a întâmplat ca la un moment două sau mai multe artiste să observe că nu sunt singurele care dețin acel obiect în garderobă.

Trebuie să recunoaștem că atunci când apare un trend, vedetele sunt primele care vor să îl bifeze, iar asta nu este întotdeauna un lucru bun. INNA și Ami sunt câteva dintre artistele care au reușit să își contureze de-a lungul carierei un stil aparte pe care fanii îl recunosc din prima. Dacă la capitolul muzică cele trei se diferențiază ușor, la capitolul fashion artistele au gusturi comune.

INNA și Ami au făcut o pasiune pentru corsetele tip mulaj. Artistele au un corp perfect, iar corsetul nu a făcut decât să le pună în evidență formele generoase. Chiar dacă au fost purtate în momente și la ocazii diferite, fanii nu au putut să treacă cu vederea faptul că artistele au gusturi comune. Sau că, probabil lucrează cu aceeași echipă de stiliști.