La o primă privire, ai fi tentat să spui că în afară de pasiunea pentru muzică, pe Cuza și pe Alina Eremia nu îi mai unește nimic. Ei bine, cei doi au mai multe lucruri în comun decât te-ai fi așteptat. 

Alina Eremia și Cuza sunt două nume care nu mai au nevoie de prezentare. Alina Eremia a reușit să își creeze o imagine perfectă, iar vocea ei a cucerit sute de mii de fani. Piesele ei ajung de fiecare dată pe cele mai bune poziții din topuri, iar cât despre stilul ei, nu mai este un secret pentru nimeni faptul că aceasta este în pas cu toate trendurile. 

Recent, Alina a purtat un sacou care a primit multe laude din partea fanilor. Nu a fost pentru prima dată când artista a optat pentru un astfel de item. Și pe covorul roșu de la The Artist Awards Alina a strălucit tot într-un sacou semnat de Meiko 1.3.

Se pare că pentru același brand au făcut o pasiune și Antonia și Cuza. Membrul de la Noaptea Târziu a purtat și el tot un sacou semnat de Meiko 1.3 la filmările pentru Revelionul prezentat de Dan Negru. Așa cum a precizat și el pe Instagram, toată lumea i-a complimentat outfit-ul și pe bună dreptate.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MEIKÖ 1•3 (@meiko1.3)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MEIKÖ 1•3 (@meiko1.3)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MEIKÖ 1•3 (@meiko1.3)