Fiecare vară are piesele ei statement care atrag toate privirile. Antonia și Mira se pare că le-au găsit deja și nu se feresc să posteze imagini îndrăznețe pe Instagram îmbrăcate în faimoasele piese vestimentare.

Antonia și Mira sunt o adevărată sursă de inspirație atunci când vine vorba de outfit-uri. Fie că ești adepta stilului sport sau a celui glam, sigur vei găsi idei de a combina piesele vestimentare dacă arunci o privire pe Instagramul artistelor. Mai nou, Mira și Antonia au făcut o pasiune pentru piesele din latex și, trebuie să recunoaștem că le stă foarte bine. 

Antonia a fost prima care s-a afșat cu ținuta all brown pe Instagram. Artista a primit zeci de mii de like-uri și de comentarii, iar fanii nu au putut să nu remarce cât de bine îi pune în evidență corpul lucrat la sală. Mira nu a rezistat nici ea tentației și a ales să poarte ținuta din latex în timpul unui concert pe care l-a susținut la malul mării. Ambele artiste au lansat de curând videoclipuri noi și, în timp ce Mira s-a întors la vechea formulă alături de DJ Project, Antonia are un vibe mai fresh ca niciodată.

Ținuta compusă din pantaloni, sutien și mâneci detașabile poartă semnătura Alexandru Simedru x Cactus The Brand.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIRA #divina (@mira)