Alina Eremia și Dua Lipa sunt două dintre artistele care au reușit să își contureze de-a lungul carierei un stil aparte pe care fanii îl recunosc din prima. Dacă la capitolul muzică cele două se diferențiază ușor, la capitolul fashion artistele au gusturi comune.

Nu de puține ori s-a întâmplat ca artistele să facă o pasiune pentru același articol vestimentar. Fie că a fost vorba despre cercei, coliere sau ochelari de soare, s-a întâmplat ca la un moment două sau mai multe artiste să observe că nu sunt singurele care dețin acel obiect în garderobă. Trebuie să recunoaștem că atunci când apare un trend, vedete sunt primele care vor să îl bifeze, iar asta nu este întotdeauna un lucru bun.

Alina Eremia și Dua Lipa sunt o adevărată sursă de inspirație atunci când vine vorba de outfit-uri. Fie că ești adepta stilului sport sau a celui glam, sigur vei găsi idei de a combina piesele vestimentare dacă arunci o privire pe Instagramul artistelor. Cele două artiste au optat pentru pantaloni cu șnur în talie pe care i-au asortat aproximativ la fel. Atât Dua, cât și Alina au mizat pe o ținută all black, iar rezultatul este spectaculos.

Cui îi stă mai bine?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)