Celebritățile ies în evidență prin lejeritatea cu care aruncă bani pentru a-și îndeplini diverse mofturi. Chiar și în lumea lor despre unele se spune ca exagereaza, cheltuind sume fabuloase pe obiecte și servicii de lux.

Cei mai mulți dintre noi ne simțim vinovați când aruncam banii pe o multime de lucruri care nu ne vor folosi niciodată la nimic. Cu toate acestea, unele persoane sunt dispuse să plătească grămezi de bani pe lucruri de care unii nici nu știu că există.

Oprah și-a cumpărat o cadă cu forma corpului ei.

Queen B și-a cumpărat o pereche de jeans din aur care au costat 100.000 $.

Johnny Depp aruncă lunar 30.000 $ pe vin.

Tinie Tempah și-a cumpărat perechea de Nike Air Mag pe care a purtat-o Marty McFly în ”Back To The Future II” și a dat 37.000$ pe ea.

Celine Dion și-a cumpărat un umidificator pentru voce în valoare de 2 milioande de dolari.

Lady Gaga plătește 50.000 $ pe Ghost Busting Gizmo. Mecanismul de găsit fantome este ceea ce o face pe Lady Gaga să se teamă mai puțin de acestea, alături de vânătorii de fantome pe care vedeta îi plătește pentru a-i verifica toate camerele de hotel în care urmează să se cazeze.

Nicolas Cage a deținut în 2007 un schelet de dinozaur în valoare de 275.000 $, pentru care s-a luptat la achiziționare cu Leonardo DiCaprio. 

Paris Hilton are un câine care doarme într-o cușcă de peste 300.000 $.

Ashton Kutcher a plătit 200.000 de dolari pentru o călătorie în spațiu.

George Lucas are propria brigadă de pompieri.