Maluma nu e deloc timid, atunci când vine vorba de fete frumoase. Și nu se sfiește să le cheme pe scenă și să le sărute, în fața a mii de fani și poate chiar în fața iubitei lui. Unele fane au fost atât de norocoase, încât cu siguranță nu vor uita prea curând aceste momente.

Maluma are obiceiul de a-i dedica un moment pe scenă unei fete din public, în timpul concertelor. Invită o fană alături de el și o face să se simtă specială, timp de câteva minute. Cântă pentru ea, dansează cu ea, iar uneori, la final, îi dă un sărut. Asta depinde de noroc și dacă Maluma simte că există chimie la mijloc. Uneori el se asigură că fata nu are iubit sau cel puțin că acesta nu este de față.

#DatingHistory. Cinci femei celebre cu care a fost combinat Maluma, înainte să își cunoască actuala iubită

A trecut ceva timp de când Maluma nu a mai avut ocazia să-și exprime afecțiunea față de fanele lui, din cauza faptului că pandemia a pus pauză concertelor. Cu siguranță admiratoarele lui abia așteaptă ca Maluma să își reia spectacolele, dar până atunci, își pot alina dorul cu amintiri. De dragul vremurilor bune, uite 10 momente în care Maluma și-a sărutat fanele în concerte!