Finalul anului 2021 deja sună mai bine ca niciodată în materie de filme și seriale, iar Netflix promite multe producții care îi vor ține pe utilizatori cu sufletul la gură. Unele dintre cele mai așteptate seriale deja și-au anunțat comeback-ul, iar dacă te afli pe lista celor au devorat deja biblioteca de filme, află că Netflix a pregătit arsenalul de rezervă.

Pentru iubitorii de filme și seriale, anul 2020 nu a fost cel mai bun, dar 2021 aproape că și-a luat revanșa. Pandemia de Coronavirus a dat peste cap unele dintre cele mai mari producții cinematografice, iar unele dintre cele mai așteptate premiere au fost amânate sau chiar anulate. Salvarea multora a fost Netflix, platforma care a crescut în numărul de utilizatori în această perioadă și pe bună dreptate. 

Sunt câteva titluri care ne-au cucerit de la primul play și care și-au ținut promisiunea de a reveni cu sezoane noi. Chiar dacă variantele nu sunt la fel de multe ca în anii trecuți, poate că acum, după relaxarea regulilor impuse de pandemie se va reveni pe platourile de filmare.

You

Dinasty

Night teeth

My name

Hypnotic

Lovehard

Body cam

Fever dream

Only mine

Insiders