Celebritățile fac alegeri extravagante, iar asta nu mai e un secret pentru nimeni. Ce faci când vrei să fii altfel decât ceilalți inclusiv în ceea ce privește animalele de companie?

E simplu! Nu îți iei un câine sau o pisică, ci un ”pet” ieșit din comun. Ba chiar, atât de ciudat încât riști să rămâi fără el, pentru că e la limita legii. Unele staruri au pățit-o pe pielea lor!

OMG! Selena Gomez și-a pus silicoane? Iată fotografia care o dă de gol!

Mai țineți minte maimuțica lui Justin Bieber? Mally, pe numele ei, a fost despărțită de Biebs după ce artistul a încercat să zboare cu ea în Germania, dar nu avea documente. Mally a rămas la un adăpost pentru animale, dar în cele din urmă s-au reîntâlnit.

Miley Cyrus iubește animalele la nebunie, așa că pe lângă o mulțime de căței are și un porc de companie. Norocul lui este că Miley este vegană!

 

 

Da Taco thinks the Fakin Bacon looks scrumpttttttt! 🐷❤️🐷❤️

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Ok, poate cea mai extravagantă alegere îi aparține lui Mike Tyson. A avut un tigru bengalez alb, a cărui îngrijire îl costa 4000 de dolari pe lună. L-a trimis în cele din urmă la un adăpost din Colorado.

Tyga, iubitul lui Kylie Jenner, deținea ilegal un tigru. Îl cheamă Mavrick, iar acum locuiește la o grădină zoologică din California.

Asta e tare! Kristen Stewart s-a împrietenit cu un... lup. Îl cheamă Jack și a jucat împreună cu el în ”Twilight”. Mama ei crește astfel de animale, deci se explică alegerea.

Reese Witherspoon are pe lângă un Labrador și un French Bulldog, doi măgari, pe care i-a botezat Honky și Tonky. 

Hugh Hefner avea pe proprietatea sa nu doar o mulțime de domnișoare superbe ci și o lamă, pe care a botezat-o Lambert.

 

 

Just a man and his llama #1974 #lambert #scrapbooksaturday

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

Audrey Hepburn a avut o căprioară. O lua cu ea peste tot, inclusiv la filmări și petreceri.