Păreau cuplul perfect, dar se pare că orice poveste frumoasă are un final. Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit la începutul anului, după patru ani de relație. Când toată lumea aștepta nunta, zvonurile privind infidelitatea lui au erodat relația, iar finalul a fost inevitabil. J. Lo nu a plâns prea mult după fostul sportiv și a revenit la una dintre marile ei iubiri: Ben Affleck.

Diva de 51 de ani a avut relații cu mai mulți bărbați celebri de-a lungul timpului, iar unii dintre ei chiar au dus-o la altar. Lângă cine i-a stat cel mai bine?

Ojani Noa - diva s-a căsătorit cu producătorul în februarie 1997, dar căsnicia lor a durat mai puțin de un an. La divorț, tribunalul i-a interzis fostului soț să o critice, să o denigreze sau să o pună într-o lumină negativă.

Diddy aka Sean Combs - s-a combinat cu J. Lo în 1999, după ce s-au cunoscut la filmările unui videoclip. Dragostea a durat doi ani, iar după despărțire, artista a dat vina pe infidelitățile lui Diddy. 

Cris Judd - a fost dansator în videoclipul ”Love Don't Cost a Thing”, iar de acolo până la inima lui J. Lo nu a fost decât un pas. Cei doi s-au căsătorit în 2001 și au divorțat un an mai târziu. 

Ben Affleck - a cunoscut-o pe J. Lo în timp ce filmau ”Gigli” și s-au logodit în 2002. Au pus capăt relației cu câteva zile înainte de nuntă, iar diva a declarat ulterior că relația lor a fost una toxică și cei doi ani în care au fost împreună au devastat-o.

Marc Anthony - a dus-o la altar pe J. Lo în iunie 2004, iar în 2008 au devenit părinți de gemeni. Trei ani mai târziu au anunțat că divorțează.

Casper Smart - la câteva luni de la divorț, Jenny from the block și-a găsit alinarea în brațele dansatorului ei mult mai tânăr. Dragostea a durat fix 3 ani, iar în 2014 el a fost prins că a înșelat-o cu un model transgender. 

Drake - s-a combinat cu J. Lo în ianuarie 2017, dar relația s-a consumat repede. Rapper-ul a cântat despre idila lor într-o piesă: “2017 I lost a J. Lo / A Rotterdam trip had me on front page, though”.

Alex Rodriguez - nici a patra oară n-a fost cu noroc pentru Jennifer Lopez. Artista și fostul sportiv și-au anunțat logodna în martie 2019, după doi ani de relație. Au amânat nunta de mai multe ori, iar pandemia le-a pus capac. J. Lo a recunoscut că au fost la terapie de cuplu, dar acest lucru nu i-a ajutat. Zvonurile privind infidelitatea lui Arod au măcinat relația din interior.