Justin Bieber este un bărbat care arată foarte bine și a atras multe femei frumoase la rândul lui. De la relația tumultoasă cu Selena Gomez până actuala lui soție, Hailey Baldwin, prin patul lui Bieber au trecut o mulțime de tipe.

Justin Bieber a cucerit inimile fanelor încă de la lansarea piesei ”Baby”, dar se pare că nici vedetele nu au stat departe de săgeata lui Cupidon. Bieber era recunoscut ca fiind un cuceritor, având un număr destul de impresionant de iubite până la găsirea lui Hailey, actuala lui soție.

Justin Bieber o adoră pe Hailey și nu îți imaginează viața fără ea. Artistul a declarat de multe ori că Hailey l-a ajutat să ajungă la nivelul la care este acum și că mereu reprezintă o sursă de inspirație pentru el. Biebs este foarte sincer și asumat și a recunoscut că nicio relație nu este perfectă, nici măcar a lui. ”Primul an de căsătorie a fost foarte greu. Nu am avut deloc încredere în ea și nici nu am vrut să o panichez, spunându-i că nu am încredere. A fost foarte dificil.”, a spus Biebs.

Uite cine s-a aflat pe lista de cuceriri celebre a lui Justin!

1. Relația artistului cu Selena Gomez nu mai are nevoie de nicio prezentare. Între cei doi a fost o dragoste cu năbădăi și, chiar dacă au trecut ani buni de când s-au despărțit, fanii încă mai speră la o revenire a cuplului Jelena.

2. Sofia Richie s-a înscris și ea pe lista iubitelor lui Biebs. Amândoi erau adolescenți și nu au știut cum să gestioneze faima din jurul lor. Cei doi nu au rezistat prea mult, mai ales că trebuiau să facă față și bullyingului din online.

3. Kendall Jenner nu a stat nici ea prea departe de Biebs. Chiar dacă acum artistul este căsătorit cu prietena lui, Hailey, în trecut cei doi au dat apă la moară și toată presa vorbea despre relația lor. Kendall și Biebs au fost extrem de apropiați la Coachella, iar imaginile vorbesc de la sine.

4. Înainte de a colabora cu Ariana Grande pentru ”Stuck with U”, cei doi au fost la un moment dat mai mult decât prieteni. Ari și Biebs nu s-au ferit să își arate sentimentele și s-au îmbrațișat pătimaș pe scena ”Honeymoon Tour”.

5. Justin a fost obsedat de Yovanna Ventura. Artistul obișnuia să posteze imagine după imagine cu Yovanna până când s-au despărțit. Biebs ar fi insistat să se împace cu ea, dar Ventura nu a mai vrut să audă de Biebs.

6. Shanina Shaik și Justin s-au afișat pentru prima dată împreună la un pool party, imediat după meciul dintre Mayweather și Pacquiao. Biebs a fost mereu mândru să se afișeze la brațul modelului, dar nu a fost suficient pentru Shanina.

7. Miranda Kerr, fosta soție a lui Orlando Bloom nu a putut rezista prea mult farmecului lui Justin Bieber. Biebs s-a jucat cu nervii lui Orlando și a postat o imagine cu Miranda pe profilul lui de Instagram, pe care a șters-o imediat. Chiar dacă este cu 11 ani mai mare decât el, cine îl poate învinovăți? Ați văzut cum arată Miranda?

8. Justin nu a stat prea departe de lumea modelelor. Artistul a avut o relație și cu Barbara Palvin, asta după ce au flirtat mult timp pe Twitter.

9. Chiar dacă brothers from another mother, Bieber și Miley Cyrus au ocupat mult timp primele pagini ale tabloidelor. La un moment dat s-a scris despre Miley că ar fi însărcinată cu artistul. Thank God că au fost doar zvonuri!

10. Rita Ora a recunoscut de multe ori că între ea și Justin Bieber a fost mai mult decât o amiciție. Ba mai mult, artista a recunoscut că party-ul organizat de Bieber a fost motivul pentru care ea s-a despărțit de Calvin Harris.

11. Madison Beer s-a ascund mult timp sub pretextul că este doar un artist pe care Bieber l-a luat sub aripa sa pentru a-l lansa. Asta nu a convins-o pe Selena care a fost la un pas de a face o scenă de gelozie.

12. Mult timp, presa internațională a scris că Adriana Lima a insistat mult timp ca Justin să se cupleze cu ea. Se pare că i-a reușit, dar pentru o scurtă perioadă de timp.