În ultima perioadă, este foarte discutat subiectul legat de aspectul fizic al femeilor. În special, de vergeturile acestora. Declarațiile pe care le-a făcut George Buhnici în spațiul public au scandalizat mii de persoane, iar consecințele asupra lui de abia de acum se resimt. Vedete cunoscute din lumea media, filmului sau muzicii și-au manifestat indignate părere despre cele spuse de jurnalist.

Artistele de la noi, dar și cele din afară au fost mereu mândre de corpul pe care îl au. Femeile sunt frumoase prin definiție, dar se pare că această părere nu este împărtășită și de George Buhnici. Recent, jurnalistul a jignit femeile fără să aibă vreo reținere. Imediat după ce s-au viralizat replicile sale, vedetele au început să-i dea replică.

Olivia Addams și Antonia sunt doar două dintre artistele care au avut un răspuns pentru jurnalistul dezamăgit de fizicul femeilor. Olivia a transmis un mesaj destul de tranșant care s-a viralizat cu viteza luminii. Nici Antonia nu s-a lăsat mai prejos, ci a ales o poză cât o mie de cuvinte. Antonia nu se ferește să arate lumii întregi că are vergeturi și că da, le poartă cu mândrie.

Love your body! Șase vedete care și-au arătat cu mândrie vergeturile în online
Instagram

Cum se văd vergeturile peste Ocean

Toată lumea are impresia că vedetele sunt perfecte. Imaginea lor impecabilă de pe sticlă sau de pe covorul roşu e invidiată de mulți, dar pentru unele staruri realitata e puțin diferită.

Jessie J cânta la un moment dat ”Nobody’s perfect” și mare dreptate avea! Vedetele de la noi, dar și cele de peste Ocean au pe listă câteva defecte pe care nu au încercat nicio secundă să le ascundă. Chiar dacă de-a lungul timpului s-au confruntat cu critici din partea urmăritorilor, starurile de pe lista noastră au reușit să transforme ceea ce unii consideră defect într-un mare avantaj.

Opt dintre ele au nişte defecte pe care mulți le-ar considera ciudate, dar care nu le deranjează absolut deloc pe vedetele în cauză. Dimpotrivă! Și-au acceptat problemele şi le-au transformat în “signature looks”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Thee Stallion (@theestallion)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Poosh (@poosh)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)