Sunt de modă veche sau sunt pe val? Există mulți artiști care și-au găsit sufletul pereche, dar care nu au de gând să oficializeze relația în fața ofițerului de stare civilă. Cu sau fără un act sau un nume comun, mulți dintre ei au povești de dragoste desprinse parcă din povești.

Când vine vorba de relații, artiștii se împart în două categorii: cei care se grăbesc să oficializeze tot și cei care merg pe principiul ”go with the flow”. Căsătoria nu mai reprezintă o prioritate pentru ei, nici măcar pentru cei care și-au extins familia și aud doi sau trei copii. Fericirea este pe primul loc pentru ei și atâta timp cât relațiile lor au trecut de borna de 3 ani, artiștii sunt covinși că vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți.

Decât să aibă conturi pe social media la comun, mai bine așa. Uite cine nu se grăbește să își pună pirostiile!

Antonia și Alex Velea. Cei doi artiști au o familie minunată, iar picii lor se înțeleg de minune cu Maya, fetița din căsătoria anterioară a Antoniei. Alex și Anto sunt conștienți că un act nu ar schimba cu nimic relația lor, așa că se bucură de momentele petrecute unul alături de celălalt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Katy Perry și Orlando Bloom. Cei doi s-au îndrăgostit când nu se așteptau, iar lucrurile au mers atât de bine între ei, încât au și o fetiță, pe Daisy. Fanii au speculat că Orlando și artista s-ar fi căsătorit în secret, dar cei doi nu au declarat nimic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Gigi Hadid și Zayn Malik. Modelul și fostul membru One Direction au o relație demnă de povestit nepoților. Cei doi au luat multe pauze, ba chiar s-au despărțit la un moment dat, dar destinul le-a arătat că sunt făcuți unul pentru celălalt. Gigi și Zayn au o fetiță, pe Khai și se pare că nu se grăbesc să se căsătorească.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Nicole Cherry și Florin Popa. Cireșica a crescut sub ochii fanilor, așa că nu este de mirare că multora nu le vine să creadă că puștoaica care rupea topurile cu ”Memories” va deveni mămică anul acesta. ”Nu ne-am căsătorit. Este un inel pe care tot de la Florin îl am, mi l-am dorit, e un inel simbolic, atât. Cel oficial nu a venit, dar nu ne grăbim pentru că nu trebuie să oficializăm nimic. E clar că pentru noi este oficial deja.” declara Nicole.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Smiley și Gina Pistol. Cei doi au o relație de câțiva ani pe care mult timp au ținut-o ascunsă de ochii curioșilor. Anul acesta, artistul și prezentatoarea tv au devenit părinți pentru prima dată și trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Smiley și Gina nu se grăbesc să se căsătorească, mai ales că nu sunt genul de persoane care să pună accent pe importanța unui act.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Feli și Cătălin. Feli este foarte secretoasă atunci când vine vorba de viața personală. Artista nu share-uiește mai mult decât este necesar, iar imaginile cu micuța Nora Luna topesc mereu inimile fanilor. Cătălin este mereu alături de ea, iar Feli a simțit din prima că este sufletul ei pereche, cu sau fără acte.

Shakira și Gerard Piqué. Artista latino și Gerard au o relație de peste 10 ani, iar apropiații lor spun că dacă nu au făcut pasul cel mare până acum, sunt slabe șanse să o facă de acum încolo. Well, nu știm ce ne rezervă viitorul, dar atât timp cât ei sunt fericiți, cei mai contează dacă sunt sau nu căsătoriți?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)