În timp ce unii se grăbesc să facă lucrurile ca la carte și ajung întâi la altar, abia apoi decid să își mărească familia, alții nu dau doi bani pe normele sociale și fac lucrurile în ordinea în care simt. Mai multe cupluri de vedete demonstrează că nu ai nevoie de un act sau de o ceremonie religioasă pentru a avea o familie frumoasă.

Sunt împreună de ani de zile, au deja unu, doi sau chiar trei copii și totuși, amână momentul în care vor semna actele și își vor pune pirostriile. Smiley și Gina sau Shakira și Pique sunt doar două exemple care demonstrează că poți fi fericit și fără să te legi la cap. Ce alte cupluri celebre mai sunt pe listă?

Nicole Cherry și Florin Popa urmează să devină părinți la începutul lunii decembrie, dar nu se grăbesc să își oficializeze relația înainte de nașterea fetiței. Cireșica a spus că așteaptă să nască mai întâi și să treacă pandemia, pentru a putea avea alături toți oamenii dragi, fără restricții.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Antonia și Alex Velea - au împreună doi băieți, dar nu au putut să facă pasul spre altar pentru că divorțul Antoniei de primul ei soț abia anul acesta s-a finalizat. Velea a cerut-o de soție, dar pandemia îi împiedică să facă nunta pe care și-o doresc. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Smiley și Gina Pistol - sunt părinții unei fetițe perfecte, dar nu s-au grăbit să își oficializeze relația. Smiley nu crede în căsătorie și spune că le este foarte bine așa. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Feli și Cătălin - au împreună o fetiță și nu au nevoie de acte sau jurăminte pentru a fi fericiți.

 

Shakira și Gerard Pique au doi băieți împreună, dar încă nu au ajuns la starea civilă.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Anna Kournikova și Enrique Iglesias au împreună trei copii și formează un cuplu de aproape 20 de ani.

 

Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham formează un cuplu de mai bine de 10 ani, iar în 2017 au devenit părinți pentru prima dată. Acum așteaptă cel de-al doilea copil.

 

Sore a povestit că o rochie albă și un act nu îi pot garanta fericirea, așa că nu se grăbește să facă pasul spre altar alături de tatăl fetiței ei. 

Eva Mendes și Ryan Gosling - au împreună două fetițe superbe și asta e tot ce contează pentru a fi fericiți.