Sunt de modă veche sau sunt pe val? Există mulți artiști care și-au găsit sufletul pereche, dar care nu au de gând să oficializeze relația în fața ofițerului de stare civilă. Cu sau fără un act sau un nume comun, mulți dintre ei au povești de dragoste desprinse parcă din povești.

Când vine vorba de relații, artiștii se împart în două categorii: cei care se grăbesc să oficializeze tot și cei care merg pe principiul ”go with the flow”. Căsătoria nu mai reprezintă o prioritate pentru ei, nici măcar pentru cei care și-au extins familia și aud doi sau trei copii. Fericirea este pe primul loc pentru ei și atâta timp cât relațiile lor au trecut de borna de 3 ani, artiștii sunt covinși că vpr trăi fericiți până la adânci bătrâneți.

Decât să aibă conturi pe social media la comun, mai bine asa. Uite cine nu se grăbește să își pună pirostiile!

Alina Eremia și Edi Barbu. Alina și Edi au o relație frumoasă de aproximativ 6 ani și nu au de gând să meargă la ofițerul de stare civilă prea curând. Cei doi se înțeleg de minune, au proiecte comune și deja cresc și primul lor copil, pe cățelușul King.

Lora și Ionuț Ghenu. Se pune că dacă mergi în Asia Express cu partenerul, nimic nu vă mai poate despărți. Pentru Lora și Ghenu această regulă are aplicabilitate. Cei doi au o relație de peste șapte ani și se înțeleg mai bine ca oricând. 

JO și Juno. Un fel de ”du-te, vino”, așa poate fi descrisă relația dintre JO și Juno. Cei doi se joacă de-a șoarecele și pisica, iar acum au lansat o nouă piesă împreună, iar fanii sunt mai siguri ca niciodată că cei doi s-au împăcat.

Gina Pistol și Smiley. Proaspeții părinți sunt atât de fericiți alături de micuța lor Josephine, încât nunta a căzut pe planul doi. Gina și Smiley au fost destul de rezervați în cee ace privește relația lor, iar asta se pare că a fost o mișcare inteligentă. 

INNA și Deliric. Love is in the air pentru INNA. Chiar dacă mult timp s-a concentrat pe carieră și a lansat multe piese care au ajuns la inimile fanilor, acum INNA a decis că este timpul să acorde o șansă iubirii. Artista și-a găsit sufletul pereche tot la noi în țară și a relație cu Deliric de aproape un an cu Deliric.

Irina Rimes și David Goldcher. Irina Rimes a decis să acorde o nouă șansă iubirii, doar că de data asta și-a găsit sufletul pereche peste hotare, mai exact în Franța. David Goldcher este bărbatul care este din ce în ce mai prezent în viața Irinei, dar și pe contul ei de Instagram. 

Mira și Andrei. Cei doi s-au ferit mult timp și nu și-au arătat iubirea pe social media, iar asta i-a ajutat să își contureze una dintre cele mai frumoase relații de la noi. Mira și Andrei plănuiesc să se mute împreună, iar pe plan profesional se coordonează extrem de bine.

Dorian Popa și Babs. Hâtz și iubita lui sunt împreună de mai bine de 8 ani, dar nu se întrevede momentan niciun plan de nuntă. ”Știindu-mă că muncesc de luni până luni și soția mea la fel, deocamdată nu”, declara Dorian într-un podcast.

Dua Lipa și Anwar Hadid. Artista și fratele surorilor Hadid au o relație de peste 2 ani, iar dacă au trecut împreună peste testul pandemiei și izolării împreună, nimic nu îi mai poate despărți.

Gigi Hadid și Zayn Malik. S-a zvonit de multe ori că cei doi s-ar fi căsătorit în secret, dar nu există declarații oficiale și nici prea multe dovezi. Momentan, modelul și artistul de bucură din plin de fetița lor, Khai.

Ruby și Robert. Nimic nu îi mai poate despărți nici pe Ruby și Robert. Cei doi au mers împreună în Asia Express, iar dacă Robert a fpcut față scenelor de gelozie făcute de iubita lui, atunci clar este partenerul perfect.

Mario Fresh și Alexia Eram. Aproape cinci ani de relație și multe luni de sentimente la distanță. Așa poate fi descrisă relația dintre artist și fiica Andreei Esca. Cei doi nu au de gând să se căsătorească, mai ales că sunt foarte concentrați pe partea profesională.

Selly și Smără. De cele mai multe ori, Selly a afirmat că Smără este iubita perfectă, dar cu toate astea nu se vede căsătorit. Sau, cel puțin nu acum. Cei doi au mers împreună la testul poligraf, iar rezultatele nu au făcut decât să le consolideze și mai mult relația.

Antonia și Alex Velea. Anto și Alex sunt couple goals și chiar dacă au împreună doi copii, căsătoria nu este pe lista lor. Cei doi se înțeleg de minune, se completează perfect și se motivează reciproc, iar astea sunt unele dintre secretele unei relații de durată.

Theo Rose și Alex. Artista și nepotul lui Nea Mărin au o relație care merită mereu povestită. Cei doi s-au mutat împreună după doar o lună de relație, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Shakira și Gerard Piqué. Toată lumea are impresia că cei doi sunt căsătoriți, dar adevărul este altul. Artista latino și fotbalistul au o relație de peste 10 ani și au doi băieți împreună.

Feli și Cătălin. Feli este extrem de fericită alături de iubitul ei, Cătălin și alături de minunea ei, micuța Nora Luna. 

Jena Frumes și Jason Derulo. Jason și Jena s-au cunoscut înainte de izolare, la o sală de sport pe care o frecventau împreună. Pandemia i-a prins pe cei doi împreună, iar acum mai au puțin și devin părinți de băiețel.