Dragostea nu ține cont de nicio regulă atunci când te ”lovește”. Câteva staruri internaționale au simțit-o pe propria piele și au ajuns să se îndrăgostească de oameni simpli, atunci când se așteptau mai puțin. Un agent imobiliar, o coafeză, un cameraman sau o chelneriță le-au căzut cu tronc atât de tare starurilor internaționale, încât au decis să întemeieze familii cu ei. 

Ariana Grande - și-a cunoscut soțul, care este agent imobiliar, în timp ce își căuta o casă nouă. Ari le-a cerut celor din echipa ei să aranjeze o întâlnire față în față cu Dalton Gomez, pentru că i s-a părut simpatic. De aici până la a se muta împreună a mai fost un singur pas, iar la un an și jumătate de când s-au cunoscut au și făcut nunta. 

Ed Sheeran - a avut un crush pe Cherry Seaborn, actuala lui parteneră, în liceu. Un prieten comun i-a ajutat să reia legătura după mulți ani, iar anul trecut au devenit părinții unei fetițe. 

Christian Bale - nu plănuia să se căsătorească, până când Winona Rudey i-a făcut cunoștință cu asistenta ei personală. A fost dragoste la prima vedere și au decis să rămână împreună. 

Matt Damon - era cu niște prieteni la un bar în Miami atunci când și-a cunoscut actuala soție. Luciana Barroso era chelneriță, iar actorul s-a îndrăgostit pe loc de ea. Sunt căsătoriți din 2005.

George Clooney - un prieten i-a făcut cunoștință cu avocata Amal Alamuddin. Actorul a povestit în cadrul unei emisiuni că: ”M-a sunat agentul meu și mi-a spus: am cunoscut o femeie care urmează să vină la tine acasă și cu care te vei căsători”. Așa a fost, iar în prezent sunt părinți de gemeni. 

Julia Roberts - s-a îndrăgostit de un cameraman, în timp ce filma pentru ”The Mexican”. Actrița și Danny Moder s-au căsătorit în 2002 și au fost împreună atât în viața personală, cât și pe platourile de filmare. 

Kevin Jonas - și-a cunoscut soția, pe coafeza Danielle Deleasa, în timpul unei vacanțe în Bahamas. Kevin a luat numărul ei de telefon de la sora sa mai mare și a sunat-o imediat ce a aterizat. S-au căsătorit în 2009.