„Gossip girl” a fost unul dintre cele mai urmărite seriale pentru adolesceți. La vremea aceea, actorii făceau furori și se puteau lăuda cu milioane de fani. Deși au mai bifat și alte producții, Blake Lively și ceilalți colegi ai ei vor fi mereu asociați cu „Gossip girl”.

Blake Lively, soția lui Ryan Reynolds este una dintre cele mai cunoscute actrițe de peste Ocean. Cum celebritate vine la pachet și cu anumite avantaje, Blake se poate lăuda cu o sosie care face furori pe TikTok. Este vorba despre o tânără care se prezintă sub numele @livmanser și care are trăsăturile lui Blake. Tânăra a atras atenția tuturor datorită acestor asemănări. 

Au trecut deja 8 ani de încheierea serialului original, iar acum o nouă gașcă de copii bogați din New York le vor lua locul lui Chuck Bass, Serene și Blair. Ce este nou la spin off-ul de 10 episoade? De data asta, GG a cărei voce a rămas tot Kristen Bell nu va mai da mesaje, ci se va muta pe Instagram. Noua serie va avea 10 episoade este difuzată pe HBO Max.

”Bună seara, dragi urmăritori! Eu nu am nevoie de nicio introducere, dar noua elită din New York, da. Așa că vreau să vă prezint viitoarea voastră obsesie care va ajunge pe HBO Max, în luna iulie. Să vă notați asta în calendar!”, a postat Gossip Girl pe Twitter.

@livmanser wanted to try this trend, xoxo gossip girl #fyp #gossipgirl #blakelively #foryou ♬ The Gossip Girl Guide to Surviving Wedding Season - hbomax