În timp ce unii își găsesc sosiile pe TikTok sau pe Instagram, în cazul lui Kim Kardashian totul este la un alt nivel. Miliardara și o altă artistă cunoscută la nivel mondial sunt mereu confundate și pe bună dreptate.

Kim Kardashian nu mai are nevoie de nicio prezentare. Fosta parteneră a lui Kanye West este cunoscută în toată lumea și nu este de mirare că multe fete vor să fie precum ea. Unele au dus totul la extrem și s-au operat ca să arate precum miliardara, în timp ce altele pur și simplu au fost înzestrate de la mama natură. Kylie are o sosie celebră pe TikTok, așa că sora ei mai mare, Kim, de ce n-are avea?!

Sosia lui Kim este foarte cunoscută și se poate lăuda cu sute de milioane de urmăritori pe toate platformele social media. Este vorba despre Anitta, artista din Brazilia care a înnebunit planeta cu piesele, dar și cu fizicul ei. Pe numele ei real Larissa de Macedo Machado, artista a bifat unele dintre cele mai tari colaborări cu artiști renumiți precum Maluma sau J Balvin, ba chiar la un moment dat a și recunoscut că a avut o aventură cu pretty boy, dirty boy. 

Recent, Anitta a lansat o nouă versiune a piesei ”Girl from Rio” și l-a invitat pe DaBabby să cânte alături de ea. Piesa are deja 6 milioane de vizualizări, iar în videoclip Anitta pare sora geamănă a lui Kim. Anitta este și este conștientă de asemănare, iar de Halloween s-a costumat în Kim Kardashian.

Dacă nu te convinge videoclipul, îți lăsăm și câteva imagini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anitta 🎤 (@anitta)