Aproape că nu există persoană care nu aibă o persoană trasă la indigo care să îi semene atât de mult, încât lumea să le considere gemene sau gemeni. Este și cazul lui Gigi Hadid, celebrul model a cărei sosie se află chiar la noi în țară. Sau, cel puțin, una dintre ele.

Gigi Hadid este una dintre cele mai cunoscute prezențe din online. Iubita lui Zayn Malik se descurcă de minune în ipostaza de mămică și de abia așteapta să revină la prima ei pasiune, modelingul. Ultima perioadă a ținut-o destul de mult în casă pe Gigi și dacă nu și-a găsit sosia printre milioanele de feed-uri existente, i-o arătăm noi.

Denisa Beșleagă este adolescenta din România care îi poate lua locul oricând lui Gigi Hadid pe podium, mai ales că și ea cochetează cu lumea fashionului. Denisa este în clasa a 11-a și marea ei pasiune este baletul. Feedul ei de Instagram arată într-un mare fel și se poate înscrie cu succes pe lista conturilor inspiraționale pentru adolescenți și nu numai. Recent, Denisa a fost modelul Anei Cucută, makeup artistul preferat al vedetelor de la noi, iar rezultatul a fost unul wow.

Chiar dacă visul ei este să devină o balerină de succes, Denisa nu exclude posibilitatea de a devenit model pentru cele mai cunoscute case de modă. Și pe bună dreptate!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denisa Besleaga (@denyuq)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denisa Besleaga (@denyuq)