Se spune că fiecare persoană are cel puțin o ”dublură” undeva în lume, iar internetul scoate la iveală uneori asemănări care te lasă cu gura căscată. Așa s-a întâmplat și acum, iar o imagine cu un bărbat care seamănă izbitor cu El Profesor din serialul La Casa de Papel a devenit virală. 

La Casa de Papel s-a transformat într-un adevărat fenomen de când a fost preluat de Netflix, iar apariția primei părți din sezonul al cincilea i-a făcut pe toți să vorbească din nou despre serial. Și cum pe rețelele de socializare găsești orice, internauții au găsit ”dublura” lui El Profesor, undeva în Pakistan. O fotografie cu un bărbat cu ochelari și barbă, care lucrează într-un magazin, a făcut înconjurul internetului. Asemănarea dintre bărbatul de la tejghea și actorul spaniol Alvaro Morte, cel care îi dă viață personajului genial El Profesor, este una incredibilă. 

”El Profesor și-a deschis magazin în Pakistan”, ”Acum știm unde a fost planificat jaful” sau ”El Profesor lucrând la următorul lui plan” au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor care au share-uit imaginea cu el pe Twitter. Cât de bine seamănă?