Pe TikTok găsești de toate, de la tips & tricks pentru makeup sau pentru decorarea casei până la nume noi de culori sau de produse care pot face minuni. Lista nu se oprește aici! Tot pe TikTok unii dintre cei mai cunoscuți artiști și-au găsit sosiile, iar acum a venit și rândul lui Kylie Jenner.

Kylie Jenner este de neînlocuit, dar asta nu înseamnă că nu are sosii și sigur sunt mult mai multe decât cele prezente în online. Recent, pe TikTok o adolescentă pasionată de makeup și-a uimit urmăritorii nu doar prin abilitățile în domeniul de beauty, ci și prin asemănarea izbitoare cu miliardara Kylie Jenner.

TikTok made me to it! Așa arată sosiile celor mai tari artiști de la ei. Le urmărești?

Yeraldin Ocampo poate fi desemnată cu succes sora geamănă a lui Kylie Jenner. Adolescenta și-a indus de multe ori în eroare urmăritorii și unde mai pui că se și machiază ca sora lui Kim. Yeraldin are 1.4 milioane de urmăritori și sigur dacă Kylie ar afla de ea și ar reposta-o comunitatea ei ar crește enorm. Sosia lui Kylie are un content bazat pe makeup și reproduce diferite look-uri celebre din videoclipuri sau chiar look-urile lui Kylie. 

Ce zici? Seamănă?

@yeraldin.ocampo

Makeup inspirado en @kyliejenner 💗##greenscreen @ariel ##kyliejenner ##kyliecosmetics ##kyliemakeup

♬ goosebumps - Travis Scott