La cât de celebru este Kanye West nua vea cum să scape fără să fie și el inclus în grupul vedetelor care se pot lăuda cu o sosie. Rapperul poate spune că are un frate geamăn, căci la cât de bine seamănă bărbatul de pe TikTok cu el, fanii îi deosebesc cu greu.

Kanye West a început anul cu dreptul. Rapperul este în centrul atenției datorită celei mai recente cucerire. Julia Fox este partenera la brațul căreia rapperul se afișează de ceva timp și pare mai îndrăgostit ca niciodată. Mulți cred că între cei doi nu este vorba de dragoste, ci că totul face parte dintr-un plan de răzbunare al lui Kanye față de Kim care, știm cu toții cât de fericită este alături de Pete Davidson.

Anyway, pentru fanele care sperau că îl vor mai prinde pe Kanye singur, speranțele nu au murit. Nu este vorba despre Kanye în persoană, ci despre sosia lui care face ravagii pe TikTok. Bărbatul care se prezintă ca fiind Lil Deity seamănă perfect cu Kanye, iar prima vedere, mulți dintre cei care îl urmăresc au crezut că este vorba despre rapper. Lil Deity este și este conștient de atuurile sale și se faptul că nu multă lume are norocul să semene cu celebritate. Astfel, bărbatul postează des filmulețe în care face referire la Kanye sau scoate în evidență faptul că, oricând, poate fi fratele lui geamăn.

@lil.deity

You know what to do. It's in bio 👑

♬ TO THE MOON - Jnr Choi