Cara Delevigne este unul dintre cele mai cunoscute modele din garda nouă și are la activ sute de defilări pentru unele dintre cele mai mari case de modă și mii de campanii publicitare. Ca orice vedetă, Cara nu a scăpat nici ea de fenomenul sosiilor, iar her sister from another mother face senzație pe TikTok.

Aproape că nu mai este un secret pentru nimeni faptul că TikTok-ul este plin de surprize și de sosii ale unora dintre cele mai mari vedete internaționale. Așa cum era de așteptat, Cara Delevigne are și ea o sosie care face furori pe TikTok și care, vizibilă de asemănarea cu modelul, și-a pus și numele acesteia de profil. Kayla are 105k de urmăritori și peste 2,5 milioane de aprecieri la toate videoclipurile. Cei care o urmăresc pe Kayla îi spun aproape la fiecare videoclip cât de mult seamănă cu Delevigne și că ar trebui să profite mai mult de asta.

Speaking of Cara, la începutul anului, împreună cu cea mai bună prietenă a ei, Paris și-au dus prietenia la nivelul următor. Cele două nu au mai stat pe gânduri și au decis să marcheze frumoasa relație de amiciție printr-un tatuaj. Cara și Paris au ales dintre sutele de modele un trandafir roșu, conturat puternic. Cele două au luat decizia de a se tatua fix după ce au participat la Gala Premiilor Oscar. Pentru Paris, tatuajul este un special și a ales să îl facă lângă cel cu floarea soarelui inspirat de albumul tatălui ei Michael Jackson, ”Dangerous”.

 

@offbrandcaradelevingne

 

♬ Stan by Eminem - vanessa