Lucifer este unul dintre cele mai urmărite seriale de pe Netflix. Producția a revenit cu ultimul sezon la sfârșitul lunii septembrie, iar acum TikTok-ul scoate la iveală lucruri neașteptate. Primul pe listă: sosia lui Lesley Ann Brandt.

Lesley Ann Brandt și-a cucerit fanii cu rolul lui Mazikeen din Lucifer. Demonul care îi scoate pe toți din încurcătură va trebui de data asta să facă față propriei sale sosii. La figurat, evident. Lesley Ann are pe TikTok o sosie care i-ar putea fi oricând soră geamănă sau, de ce nu, dublură în filme. 

Megha Singh este din Texas, iar pe contul ei de TikTok postează foarte des makeup-uri inspirate de anumite vedete, precum Megan Fox sau Nina Dobrev. Urmăritorii lui Megha nu au putut să nu observe asemănarea dintre ea și Lesley Ann Brandt, actrița care i-a dat viață lui Mazikeen în Lucifer. La sugestiile celor care o urmăresc, Megha a recreat unul dintre look-urile lui Mazikeen, iar asemănarea este uimitoare.

”Lucifer” a fost cel mai popular serial al anului 2019. Fanii s-au organizat perfect și au salvat serialul atunci când acesta  era la un pas de a fi anulat. Hashtag-ul #SaveLucifer a ajuns #1 în trending-uri ceea ce i-a convins pe cei de la Netflix să îl adopte. Good job!

 

@meghaess

Reply to @iisabarreraar rate my transformation ##maze ##mazekeen ##mazikeen ##mazekeensmith ##lucifer ##cosplaymakeup ##shapeshift ##contourtutorial

♬ SandM - 60 Second Sounds🦋