În ultima vreme, pe TikTok apar din ce în ce mai multe tips & trick de aplicare a machiajului. De la unghiile făcute cu ajutorul unei ștampile de silicon până la reverse eyeliner, toate le-au cucerit pe iubitoarele de makeup. Acum, un nou trend în materie de aplicate a rujului face senzație și a dat-o peste cap și pe Nikkie Tutorials.

Nikkie Tutorials nu mai are nevoie de prezentare. Influencera a transformat pasiunea ei într-un job full-time și, chiar dacă la început s-a refugiat în makeup pentru a-și ascunde defectele, acum este unul dintre cei mai renumiți makeup artiști din domeniu. Nikkie realizează machiaje la ordinea zilei, iar prin mâinile ei au trecut persoane celebre. 

Acum, Nikkie a vrut să încerce un nou truc care face senzație pe TikTok. Este vorba de aplicarea rujului în degrade, fără prea multe complicații. Mai exact, aplici nuanțele de ruj pe care vrei să le folosești (dar ai grijă să se îmbine frumos din punct de vedere cromatic), apoi încerci să le tapotezi doar cu ajutorul buzelor. Rezultatul este unul wow și se obține fără pensule sau alte ustensile.

Nu ne crezi? Uite dovada!