La șase ani de când s-a lansat, Maluma se laudă deja cu o avere impresionantă. Pretty boy a reușit să adune o sumă frumușică în conturi, iar pe lângă muzică, are și alte activități care îi suplimentează veniturile. 

La doar 27 de ani, Maluma a strâns deja 17 milioane de euro și nu se oprește aici. Sigur că cei mai mulți bani vin din muzică, dar pe lângă asta, artistul are și un simț dezvoltat pentru afaceri. A semnat anul acesta un contract cu casa de modă Balmain, pentru a lansa o linie de haine sub umbrela lor. Pasiunea pentru design vestimentar nu este o noutate, pentru că încă din 2015, Maluma și-a lansat o colecție proprie de haine. Era vorba despre articole vestimentare produse în Columbia și care aveau prețuri accesibile, astfel încât toată lumea să și le poată permite. Vara aceasta și-a pus semnătura și pe o colecție de ochelari de soare. Dincolo de haine, accesorii și muzică, Maluma câștigă bani și din televiziune, iar de curând a devenit jurat al show-ului The Voice: Kids.

Pretty boy, hot boy. Maluma s-a fotografiat în cadă și a dat peste cap Instagram-ul

Maluma provine dintr-o familie modestă din Medellin, dar nu uită niciodată de unde a plecat. Artistul a cochetat cu fotbalul înainte să se apuce de muzică, dar la 16 ani și-a dat seama că vrea să facă pasul decisiv spre o carieră artistică. Primii bani i-a câștigat vânzând sendvișuri în curtea liceului, iar o vreme chiar s-a speculat că ar fi câștigat bani din trafic de droguri. Maluma a infirmat zvonurile și a povestit că, atunci când s-a hotărât să lanseze prima melodie, a cerut bani de la mătușa lui pentru a merge la studio. A fost mult până la primul hit, apoi succesul a venit sub formă de colaborări cu artiști precum Shakira, Jennifer Lopez, The Weeknd sau Marc Anthony.