”La Casa de Papel” a fost unul dintre cele mai bune seriale de pe Netflix. Actorii au cucerit din prima inimile fanilor, iar printre cele mai îndrăgite personaje se află Tokyo, interpretat de actrița Ursula Corbero.

“La Casa de Papel” sau “Money Heist” a devenit cel mai urmărit serial într-o altă limbă decât engleza, în momentul lansării pe Netflix. Ursula Corbero, alias Tokyo, a fost în centrul atenției serialului „La Casa de Papel” încă de la început, ea fiind cea care narează. Sezonul al cincilea a venit cu multe provocări pentru toată echipa de filmare, dar mai ales pentru Ursula, care a avut de filmat niște secvențe foarte dificile pentru finalul serialului. Prinsă în mijlocul unui război cu armata, Tokyo a trebuit să înfrunte gloanțe, proiectile și grenade, iar cascadoriile nu au fost deloc unele ușor de executat. 

Fanii s-au obișnuit să o vadă pe actriță cu părul tuns scurt și brunet, însă, înainte de a face parte din banda Profesorului, aceasta avea un look total diferit. Ursula a apărut pentru prima dată pe micul ecran în reclame, în anul 2002, iar de atunci proiectele nu au încetat să apară.

Tu o recunoști?

 

@ursulacorberoo_ her glow up😍😍 #ursulacorbero ♬ Kiwi Secta - Kiwisito