Lumea mondenă este plină de scandaluri, răutăți, bârfe și conflicte, mai mult sau mai puțin pe față. Unele vedete se mulțumesc să-și poarte sâmbetele doar pe internet, în timp ce altele trec la fapte și, atunci când ajung față în față cu ”dușmanii”, nu ratează ocazia de a-i pocni. Unele conflicte sunt iscate din nimic, în timp ce altele reprezintă polițe mai vechi pe care artiștii aleg să și le plătească în văzul lumii.

Aceste scandaluri sunt de notorietate, iar unele dintre ele au fost filmate, așa că dovada există și acum pe internet. 

Conor McGregor i-a aruncat un pahar cu băutură în față lui Machine Gun Kelly anul acesta la VMA. Presa tabloidă scrie că sportivul ar fi vrut să facă o poză cu artistul, dar acesta ar fi refuzat. Conor nu a putut accepta un refuz, așa că a aruncat cu băutura pe Kelly chiar pe covorul roșu. Agenții de securitate au intervenit și au aplanat conflictul. 

Shia LaBeouf și Tom Hardy. Pe vremea când filmau pentru ”Lawless” (2012), cei doi s-au luat la bătaie, iar echipa de filmare a intervenit pentru a-i despărți. LaBoeuf se laudă că l-ar fi făcut knock-out pe Hardy cu un singur pumn. 

Bill Murray i-ar fi spus lui Lucy Liu că nu e o actriță bună, iar ea a început să-l lovească cu pumnii. S-a întâmplat când filmau pentru ”Charlie's Angels”, în anul 2000.

Justin Bieber și Orlando Bloom. În 2012, Biebs l-a văzut pe actor la un restaurant în Ibiza. L-a abordat, dar Bloom i-a dat cu seen. Bieber s-a enervat și a făcut un comentariu care l-a scos din sărite pe actor atât de tare încât i-a dat un pumn. Agenții de securitate au intervenit pentru a-i despărți. De două ori!

Richard Gere și Sylvester Stallone. Pe vremea când filmau pentru ”Lords of Flatbush”, existau ceva tensiuni între ei. Gere i-a făcut o farsă lui Stallone și i-a pus muștar pe pantaloni. De acolo până la bătaie nu a mai fost decât un singur pas, iar Gere a fost scos din distribuție. 

Chris Brown și Drake. Cei doi se aflau în același club, când Drake i-a trimis o sticlă de șampanie lui Brown la masă, iar acesta a refuzat-o. Brown i-a trimis apoi un bilețel lui Drake în care a scris ceva urât de Rihanna. Era în perioada în care Drake o iubea pe Riri, așa că vă puteți imagina ce a urmat. 

Cardi B și Nicki Minaj. Au dus un război online, până când s-au întâlnit față în față. S-a întâmplat la New York Fashion Week, în urmă cu câțiva ani. Cardi și-a scos pantoful și a lovit-o cu el pe Nicki, iar totul a fost filmat.