Rihanna este o cutie a misterelor. Artista s-a retras din muzică acum ceva timp, dar cu siguranță va reveni cât de curând. Chiar și așa, Riri își păstrează relația cu fanii pe Instagram și pe toate canalele social media.                                                                                 

Apreciată pentru look-ul excentric, stilul cameleonic şi timbrul său inconfundabil, Rihanna este una dintre cele mai iubite artiste din industria muzicii pop și R&B. I-am ascultat de zeci de ori hiturile „Umbrella”, „Russian Roulette” și „Diamonds” și i-am urmărit colaborările cu Justin Timberlake, Shakira și Calvin Harris.

Am decis că este timpul să cunoașteți mai bine pe Rihanna și am aflat câteva lucruri mai puțin știute despre ea, pe care le împărtășim cu voi.

Întâlnirea cu Jay-Z

Rapperul american a fost surprins de talentul artistei din Barbados și nu a lăsat-o să plece fără să semneze un contract cu Def Jam. Atunci JAY-Z se temea că „Pon The Replay” s-ar putea să rămână singurul hit al Rihannei, însă odată cu lansarea single-ului „Umbrella”, părerea lui s-a schimbat.

Rihanna a fost cadet

În timpul școlii, Rihanna a făcut parte dintr-un program militar, în care a îndeplinit funcția de cadet. Artista a povestit că sergentul ei era chiar Shontelle, cântăreața fiind născută tot în Barbados.

Sărbătoare dedicată Rihannei​

În 2007, Rihanna a devenit reprezentanta turismului din Barbados și a primit titlul de Ambasadoare a Culturii și Tineretului. La un după aceea, cei din Barbados au decis ca data de 22 februarie să devină ziua dedicată Rihannei.

Ar fi studiat psihologia

Dacă nu s-ar fi ocupat cu muzica, Rihanna ar fi ales să studieze psihologia, însă cântăreața a declarat că nu a fost niciodată atrasă de școală. Riri nu a terminat nici măcar liceul, luând decizia de a-și abandona studiile pentru a se dedica muzicii.

Martoră la un ritual de exorcizare

Rihanna a participat la un ritual de exorcizare, care a avut loc în casa unui prieten de-al ei.

„Se rugau toți în jurul unei mese. Eram destul de tineri, iar una dintre fete s-a ridicat și a început să țipe. Îmi aduc aminte că ne-au încuiat într-un dormitor, pentru că nu voiau să intre vreun copil. De fiecare dată când se rugau, fata aceea scotea sunete ciudate cu o voce dubioasă. Acum mi se pare amuzant, dar atunci eram speriată rău!” a povestit Rihanna.

Folosește propriul parfum - Nude by Rihanna

Jurnaliștii care au întâlnit-o pe Rihanna în timpul turneului 777 au povestit că artista avea un miros plăcut. În cele din urmă, cântăreața a recunoscut că folosește propriul său parfum „Nude”, lansat în 2012. Parfumul are note de vârf de pară, mandarină și guavă, note de mijloc: flori de portocal, iasomie, gardenie, iar notele de bază sunt: mosc, lemn de santal și vanilie.

Picioare de zeiță

Rihanna a câștigat din partea Gillette's Venuse Breeze, premiul „Celebrity Legs of a Goddess”, în 2007. După ce a primit acest titlu, artista și-ar fi asigurat picioarele pentru un milion de dolari.

Cadouri pentru mama sa

Rihanna a povestit că îi trimite destul de des cadouri mamei sale, însă aceasta i le dă înapoi după ce caută prețul lor pe internet, considerând că fiica sa cheltuiește mult prea mult. Printre ultimele daruri se numără un apartament cu 5 camere în Barbados, care nu poate fi returnat prea ușor.

Fundația caritabilă pentru copiii bolnavi în stadiu terminal

În 2006, Rihanna a creat fundația „Believe” pentru a ajuta copiii bolnavi, aflați în stadiu terminal. Artista a povestit într-un interviu pentru revista People că întotdeauna a fost afectată de știrile despre tineri bolnavi și așa a decis să îi sprijine.