Reality show-ul ”Keeping Up With The Kardashians” a ajuns la final, după 14 ani și 20 de sezoane. Cele cinci surori și mama lor și-au luat la revedere de la fanii lor, cu ochii în lacrimi. Cu toate acestea, this is not the end, vorba unui cântec celebru. Presa internațională scrie că mama surorilor, Kris Jenner, a bătut deja palma pentru un alt proiect similar în care vom putea vedea aventurile din viața de zi cu zi ale clanului Kardashian-Jenner. 

Cele cinci surori faimoase și mama lor au fost protagonistele celui mai popular reality-show din America. În ultimii 14 ani, fanii clanului Kardashian-Jenner au asistat la momente memorabile din viața familiei. Cele cinci surori au împărtășit cu fanii toate bucuriile și toate dramele din viața lor, inclusiv experiențe extrem de intime, cum ar fi nașterea copiilor lor. Kendall și Kylie erau doar niște copii când a început producția show-ului, iar acum sunt femei în toată firea. Kylie chiar a devenit mămică în 2018, iar Kendall este singura care încă nu s-a ”așezat la casa ei”. 

Au mințit poporul cu... Photoshop-ul! Șapte momente în care surorile Kardashian au ajuns de râsul internetului

Dincolo de schimbările din viața lor: despărțiri, nunți, divorțuri, și fizionomia surorilor s-a schimbat extrem de mult în ultimii ani. Probabil că și ele au uitat numărul intervențiilor estetice pe care le-au făcut de-a lungul timpului. Iar mărturie stau fotografiile cu ele dinainte să ajungă pe mâinile medicilor esteticieni, imagini pe care probabil că le-ar vrea șterse de pe internet. Cine s-a schimbat cel mai mult?