Există o vorbă înțeleaptă care spune că ”haters gonna hate”, iar vedetele înțeleg cel mai bine semnificația ei. Cine are fani mulți are, inevitabil, și mulți hateri care nu se abțin de la a-și da cu părerea nesolicitat pe internet. Partea cea mai tare este că, de multe ori, cei cărora le comentează își fac timp să le închidă gura și să îi pună la punct pentru totdeauna. 

Câțiva artiști de la noi nu lasă haterii să le strice starea de spirit, dimpotrivă. Atunci când sunt atacați, ripostează și le dau knock-out virtual, prin comentarii, postări sau story-uri. 

Delia - și-a făcut un obicei din a le răspunde celor care o critică pe Instagram. Artista nu mai suportă să audă comentarii legate de vârstă sau despre cum ar trebui să se comporte: „La mine, oamenii sunt turbați pe vârstă, mă întreabă câți ani am. Eu trăiesc într-o viață atât de frumoasă și scopul meu este să fiu cât mai happy încât nu mi-am pus niciodată întrebarea câți ani am, ce ar trebui, dar cum ar trebui să mă comport la 39 de ani, pentru mine nu contează. Când apar prea multe întrebări despre câți ani am, zic «s-a întâmplat ceva? care e problema?» Întrebarea asta e pe sistemul că de ce nu arăt bătrână, de ce nu mă comport ca atare, că sunt de mult timp în industrie și mereu sunt fresh. Cred că dă cu eroare un pic la capitolul ăsta…”, a declarat Delia, la un moment dat. 

Nicole Cherry - a fost luată în colimator recent pentru faptul că a ales să aibă un copil la o vârstă atât de fragedă. Cireșica a explicat că a fost o alegere asumată, un copil dorit, că se simte pregătită să devină mamă și că nu e treaba nimănui la ce vârstă a ales ea să își mărească familia. Artista a mers chiar mai departe și, când s-a săturat să dea explicații, le-a arătat un semn obscen celor care o întrebau încontinuu asta. Inutil să mai menționăm că și-a atras încă un val de hate din cauza asta, nu?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Edward Sanda și Cleopatra Stratan - la fel ca în cazul lui Nicole Cherry, fanii s-au activat recent pentru că s-au căsătorit la o vârstă atât de fragedă și că au ales să aibă o nuntă atipică. Edward nu a mai suportat și a pus punctul pe ”i”, pe Instagram: ”Da! Se poate și fără nași! Da! Se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați vă rog la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta! Se poate să iubești, să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 1000000 de tradiții și obiceiuri că „așa se face”! E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții.”

 

Alina Eremia - haterii nu au ocolit-o nici pe ea, iar momentele în care primește critici pe Instagram nu sunt puține. Din când în când, își face timp să le răspundă celor care îi comentează aiurea, într-o notă funny și ironică.

Antonia și Alex Velea - nici ei nu sunt ocoliți de hateri, dar au înțeles că este imposibil să-i eviți. Antonia a pus punctul pe ”i”, la un moment dat, pe Insta Stories și a scris că: ”Am încetat să mai țin socoteala altercațiilor din trecut, a amintirilor negative, a oamenilor care m-au rănit, a celor pe care i-am rănit... Îmi pare rău că s-a întâmplat așa. Ultimul an din viața mea a fost despre vindecare. În sufletul meu, am iertat... Sunt fericită cu mine. Iar celor care au ceva cu mine sau mă vorbesc în continuare de rău, vă doresc să vă vindecați, să fiți fericiți și buni, pentru că viața e despre altceva. Vă rog, încetați să mai fiți răi și Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! Să fim fericiți! Vă iubesc, vă știți voi cine sunteți”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Gina Pistol și Smiley - de când a venit pe lume micuța Josephine, fanii tot așteaptă să o vadă pe rețelele de socializare. Părinții ei au spus clar și răspicat că nu intenționează să o expună, dar mulți nu au înțeles motivele și au dat cu hate. Smiley a lămurit lucrurile pe TikTok și a spus că atunci când va dori ea să apară pe internet, va apărea. Mulți nu au înțeles argumentul, iar Gina Pistol a dezvăluit că primește inclusiv mesaje de amenințare din partea unor persoane cu probleme.