Pentru multe cupluri, infidelitatea este motiv serios de despărțire, iar unele vedete nu fac nici ele excepție.

Există însă și oameni înșelați care au puterea să treacă peste și să ierte, oricât de greu ar fi. Vedetele pot să confirme acest lucru pentru că, unele dintre ele, au rămas în relații în ciuda faptului că au fost înșelate și toată lumea a aflat. 

În piesa „4:44”, Jay-Z a recunoscut că i-a fost infidel lui Beyonce. El a discutat mai târziu despre greșeli și modul cum s-au comportat ei, într-un interviu cu Van Jones.

Jude Law și-a înșelat logodnica, actrița Sienna Miller, cu bona copiilor săi, Daisy Wright. Acesta și-a cerut scuze în mod public, însă relația cu Sienna Miller s-a destrămat.

Kevin Hart a recunoscut pe contul său de Instagram și apoi într-un interviu că și-a înșelat soția însărcinată, Eniko Parrish. Hart a declarat într-un interviu: „Sper că ea are inimă să poată să mă ierte și să înțeleagă că a fost o greșeală enormă.”

Kris Jenner a recunoscut într-un episod din „Keeping Up with the Kardashians” că a avut un iubit după ce se implicase deja în relația cu Robert Kardashian. „El m-a sărutat pe mine și eu l-am sărutat înapoi.. m-a făcut să mă simt tânără, atractivă”.

După ce au apărut pozele în care Kristen Stewart îl săruta pe regizorul Rupert Sanders, Stewart a dat publicității o declarație prin care își cerea scuze de la toată lumea pe care a rănit-o, în special de la iubitul ei, Robert Pattinson. „Acest moment de indiscreție a pus în pericol cel mai important lucru din viața mea, persoana pe care o iubesc și o respect cel mai mult, Rob.”

Când aventurile sale au fost expuse, Tiger Woods a susținut o conferință de presă în 2010, în care îi cerea scuze soției sale Elin Nordegren. Cei doi au divorțat însă la scurt timp după aceea.

Madonna a fost căsătorită cu regizorul, Guy Ritchie și au fost minunați împreună, dar căsnicia lor s-a încheiat. Potrivit zvonurilor, Madonna l-a înşelat cu Alex Rodriguez.

După ce a divorțat de Uma Thurman, Ethan Hawke a recunoscut că a avut o aventură cu bona copiilor săi pe durata căsătoriei sale.