În timp ce unele celebrități s-au reinventat complet în ultimii ani și au profitat mai ales de perioada de pandemie, pentru a face sport și a ține diete care să le ajute să-și schimbe aspectul fizic, altele au pierdut lupta cu kilogramele și nu par să aibă nicio problemă cu asta. 

Atunci când ești non-stop în lumina reflectoarelor și toată lumea e cu cohii pe tine, oamenii se așteaptă să te încadrezi mereu în niște standarde. De frumusețe, de greutate, you name it. Numai că fanii uită adesea un lucru: și vedetele sunt oameni, iar asta înseamnă că au perioade bune și perioade mai puțin bune. Se îngrașă, slăbesc, aduc pe lume copii, fac tratamente care își pot pune amprenta asupra aspectului lor fizic și, mai presus de toate, înaintează în vârstă, iar metabolismul nu mai e același ca acum zece ani.

Partea bună e că majoritatea nu dau doi bani pe părerile celor din jur și îi taxează dur pe internauți și pe jurnaliști atunci când devin ținta răutăților pe internet și a body shaming-ului. 

Demi Lovato - a recunoscut că a încetat de mult să mai pună accentul pe cum arată și se concentrează pe ceea ce simte. Artista a povestit că dietele drastice nu au ajutat-o deloc și că a reușit să slăbească atunci când nu s-a mai concentrat pe asta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Rihanna - e mândră de formele ei și nu ratează nicio ocazie să se îmbrace sexy. Artista își promovează lenjeria din colecția Fenty și nu are nicio problemă să pozeze îmbrăcată sumar, chiar dacă nu mai arată ca la începuturile carierei. Presa a speculat de multe ori că ar fi însărcinată, din cauză că a făcut burtică, dar știi cum se spune: câinii latră, caravana trece. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Selena Gomez - le-a dat peste nas jurnaliștilor pentru comentariile pe care le-au făcut despre corpul ei, de-a lungul timpului. Artista suferă de Lupus și a trecut printr-un transplant renal, iar medicamentele pe care le-a luat au făcut-o să rețină apă și să se îngrașe câteva kilograme. Cu toate acestea, nu își ascunde formele, dimpotrivă.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Camila Cabello - i-a pus la punct pe haterii care au spus că s-a îngrășat și a spus că își iubește corpul, că este mulțumită de cum arată și că oamenii ar trebui să-și vadă de treaba lor, nu să arunce cu hate în online din cauza aspectului fizic. ”Să fii în război cu propriul corp este atât de învechit. Sunt recunoscătoare pentru corpul meu, care mă ajută să fac tot ce îmi doresc. Suntem femei reale, cu forme, celulită, vergeturi, grăsime și e normal să fie așa”, a spus artista pe TikTok.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)

Christina Aguilera - după ce a împlinit 40 de ani, a hotărât că nu mai e cazul să se chinuie cu diete stricte și pare să se fi împăcat că faptul că nu va avea niciodată măsuri de fotomodel. S-a consolat cu ideea că trupul ei este unul voluptos și nu mai face eforturi să schimbe cursul natural al lucrurilor. 

Katy Perry - a rămas cu câteva kilograme în plus, după ce a născut. Artista nu are o problemă să se afișeze în colanți mulați sau costum de baie, în ciuda faptului că nu mai are măsurile de acum câțiva ani. Katy a recunoscut că nici nu mai are timp să aibă grijă de ea cum o făcea înainte, pentru că ”meseria” de mămică și filmările pentru show-ul unde este jurată îi ocupă tot timpul.