Toate despărțirile sunt dureroase, dar atunci când lucrurile se întâmplă brusc, unul dintre parteneri sigur suferă mai mult decât celălalt. Iar artiștii știu foarte bine acest lucru și nu au fost scutiți de despărțiri urâte, de-a lungul timpului. Unii au ”primit papucii” prin SMS, alții la telefon, în timp ce unii au aflat de pe internet sau din presă că sunt singuri. Ups!

Pete Davidson i-a dat papucii lui Cazzie David printr-un mesaj. A doua zi, ea a aflat de pe Instagram că fostul ei iubit s-a combinat cu Ariana Grande.

Zayn Malik se spune că a încheiat logodna de doi ani cu Perrie Edwards printr-un sms, pe care i l-a trimis în timp ce ea era în turneu în S.U.A. 

Joe Jonas s-a despărțit de Taylor Swift printr-o conversație telefonică de 27 de secunde. Experința a marcat-o profund pe Taylor, care avea 18 ani atunci. 

Calvin Harris a scris pe Twitter că s-a despărțit de Rita Ora. Numai că ea nu se aștepta deloc la una ca asta. Lucrurile s-au răcit între ei după colaborarea pentru ”I Will Never Let You Down”. 

Russel Brand a anunțat-o pe Katy Perry că vrea să divorțeze, prin intermediul unui mesaj. 

Iggy Azalea l-a prins pe Nick Young, cu care era logodită, că a adus o femeie în casa lor. Apoi a aflat că iubitul ei aștepta un copil cu fosta. Artista a scris pe Twitter: ”Simt că nu știu pe cine am iubit în tot acest timp”. 

Jai Brooks i-a dat papucii Arianei Grande printr-un mesaj chiar înainte ca ea să urce pe scenă, chiar în seara în care ea își începea turneul. 

Kris Humphries a aflat din tabloide că soția lui, Kim Kardashian, divorțează de el.

Jason Derulo i-a dat papucii lui Jordin Sparks prin telefon pentru că... nu era în oraș!