Seara trecută a avut loc evenimentul de lansare a noilor modele iPhone. Live-ul de pe canalul de Youtube a fost privit în timp real de peste 2 milioane de utilizatori, iar dacă au fost sau nu convinși să le și achiziționeze se va vedea după 24 septembrie când vor putea să precomande noile modele.

Cel mai așteptat eveniment al anului din domeniul tehnologiei a avut loc aseară. Cei de la Apple au lansat noul model de iPhone, iar prezentarea a fost una grandioasă, realizată la Apple Theatre, așa cum și-au obișnuit deja fanii. Zvonuri despre cum vor arăta modelele iPhone 13 au apărut de mai bine de 4 săptămâni în online, dar nu prea s-au adeverit.

iPhone 13, din păcate pentru fete nu a venit în culoarea roz, așa cum se așteptau. De fapt, iPhone 13 nu prea a venit cu multe features în plus față de genereația precedentă de iPhone 12. De data asta, Apple a mers pe același tipar care i-a făcut celebri și au îmbunătățit doar camerele, făcându-le cele mai performante de pe piață. Nici designul nu a fost schimbat, doar la iPhone 13 s-au schimbat cele două camere și au fost poziționate în diagonală.

Prețul de achiziție al iPhone 13 este de 799 de euro, iar iPhone 13 Pro ajunge la 999 euro.