Încurcate sunt căile iubirii... Mai ales atunci când prietena ta cea mai bună alege să se combine cu fostul tău iubit. Aceste situații duc, de cele mai multe ori, la destrămarea unor prietenii de ani de zile, dar evident că există și excepții: celebrități pentru care prietenia a fost mai presus decât o relație. 

Mai multe dive internaționale au împărțit aceiași iubiți, dar asta nu le-a afectat prietenia. 

Taylor Swift și Joe Jonas au fost împreună în 2008. Șapte ani mai târziu, Gigi Hadid s-a combinat cu el.

Pe vremea când făceau parte din gașca Disney Channel, Selena Gomez și Miley Cyrus erau prietene. Amândouă au fost combinate cu Nick Jonas, la un moment dat, în adolescență.

Calvin Harris a avut o relație cu Ellie Goulding. După ce s-au despărțit, el s-a combinat cu Rita Ora, apoi a trecut la Taylor Swift. 

Kate Hudson și Cameron Diaz - l-au împărțit pe Alex Rodriguez, actualul iubit al lui Jennifer Lopez. It's complicated, isn't it?

Atunci când au început să filmeze seria Twilight, Robert Pattinson și Nicki Reed formau un cuplu. Pe la jumătatea filmărilor, el s-a combinat cu Kristen Stewart. Ea l-a înșelat cu regizorul, dar asta e altă poveste. 

Nina Dobrev a avut o relație cu colegul ei din The Vampire Diaries, Ian Somerholder. La doi ani după ce s-au despărțit, Ian s-a căsătorit cu Nikki Reed. Cele două au rămas prietene până în prezent.

Înainte să se certe pe dansatori, Taylor Swift și Katy Perry erau bune prietene. Tay-Tay a avut o relație scurtă cu John Mayer, în 2010. La scurt timp după ce s-a terminat, el s-a combinat cu Katy. 

Selena Gomez și Taylor Swift sunt BFF de ani buni, în ciuda faptului că amândouă au avut o relație cu actorul Taylor Lautner.

Gwyneth Paltrow și Drew Barrymore sunt prietene de mai bine de două decenii. În anii '90, amândouă s-au iubit cu Luke Wilson, dar acest lucru nu le-a afectat prietenia. 

Courteney Cox și Jennifer Aniston l-au împărțit pe Adam Duritz. Courteney s-a combinat cu el imediat după ce s-a despărțit de Jennifer.