După vacanța din Mexic, de la începutului anului, Loredana se răsfață acum într-o altă destinație exotică. Artista a plecat în Maldive, iar imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare îi fac pe fanii ei să înghită în sec.

Loredana e genul de artistă care are curajul să se afișeze pe social media în cele mai sexy ipostaze. Nu de puține ori i-a luat prin surprindere pe cei care o urmăresc cu pozele îndrăznețe pe care le postează. Și dacă tot e în vacanță la căldură, era și păcat să nu își delecteze prietenii virtuali cu o serie de imagini fierbinți. Printre pozele în costum de baie, o imagine cu Lori mai mult dezbrăcată le-a atras atenția fanilor ei. 

Artista s-a pozat din semi-profil, purtând un pareo alb, transparent, și slip. A renunțat la sutien, iar acest detaliu a generat o mulțime de reacții pe contul ei de Instagram. În timp ce unii au complimentat-o pentru curaj și pentru felul în care arată, alții i-au transmis că a exagerat. ”Superbă”, ”Sexy și rea”, ”Vrem și frontal”, ”Toate femeile ați luat-o razna”, ”Cu ce te lauzi? Cu opera chirurgilor esteticieni?” - au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit la fotografie. 

Până una-alta, câinii latră, caravana trece, iar Lori își vede în continuare de vacanță. Artista are motive să se laude cu formele ei, pentru că, deși a trecut de 50 de ani, arată în continuare extrem de bine. Tu ce zici, a exagerat cu poza?