Din România până în Turcia și din Mexic până în Arabia Saudită, Inna are fani în toate colțurile lumii. Muzica ei este ascultată peste tot, iar Inna este un adevărat star internațional. Fanii ei îi știu versurile pe de rost și e primită ca o adevărată regină oriunde s-ar duce.

Cândva o adolescentă timidă, din Mangalia, acum un star care a cucerit topurile naționale și internaționale. Inna a împlinit în weekend 35 de ani, așa că ne-am gândit să-ți spunem câteva lucruri pe care (probabil) nu le știai despre ea. 

1. E minionă și, din cauza aceasta, are probleme să-și găsească încălțăminte pe măsura ei. Poartă 34-35 la picior.

2. Când era mică, a făcut atletism.

3. A absolvit Facultatea de Științe Politice. Ți-ai imagina-o cu o carieră în politică?

4. Înainte să fie celebră, și-a dorit să facă parte din trupa A.S.I.A.: ”Am fost la multe preselecții, pentru Alege A.S.I.A. etc. Pentru că nu eram atât de dezvoltată sau atât de frumoasă precum alte fete, nu am câștigat”. 

5. Matematica i-a dat bătăi de cap în școală: ”Nu-mi plăcea și cred că am fost cel mai slab elev la mate”.

6. Inna (Alexandra Elena Apostoleanu în buletin) și-a ales numele de scenă datorită bunicului ei care o alinta așa în copilărie.

7. Înainte să se apuce de muzică, a avut diverse alte job-uri. A lucrat la un magazin de pe litoral pentru a câștiga bani de buzunar când era studentă, apoi a lucrat la o firmă. 

8. I-ar plăcea să dubleze voci în desene animate. 

9. Îi place să se mențină în formă mergând cu rolele, cu bicicleta și dansând.