Ok, nu e o idee bună din start să-ți tatuezi numele sau chipul iubitei. E o decizie pe care e foarte probabil să o regreți mai târziu.

Un tatuaj nu îți garantează că veți rămâne împreună până la adânci bătrâneți. Iar după ce vă despărțiți va fi ciudat să mai trăiești cu acel tatuaj.

Sigur că se poate scoate sau acoperi cu altceva, dar de ce să te complici? Dacă ai pățit-o deja, nu e un capăt de țară. Stai liniștit, se întâmplă și la case mai mari. Uite opt staruri care au aflat pe propria piele de ce nu e bine să te tatuezi pentru iubi':

Antonia a postat câteva story-uri de la sală, iar într-unul dintre ele se poate vedea tatuajul pe care i l-a dedicat lui Velea. Artista și-a desenat pe umăr jumătate din chipul iubitului ei și i-a dat tag. 

Hailey a dus totul la un alt nivel și și-a făcut tatuaj cu inițiala lui Justin. Aceasta a apelat la o sursă de încredere, la cel mai bun artist tatuator din Hong Kong, stabilit la New York, Mr.K. ”J vine de la Justin Bieber. A fost o plăcere pentru mine că mi-ai acordat încredere să realizez această operă de artă.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MR.K 💚 (@mr.k_tattoo)

 

Chrissy Teigen s-a gândit să îi facă lui John Legend o declarație specială. Fostul model Victoria's Secret a călcat pragul artistului tatuator Winter Stone pentru a-și adăuga un desen permanent la colecție. Chrissy și-a desenat cuvintele ”Ooh Laa” scrise chiar de mâna lui John Legend și a postat întregul proces pe Instagram.

 

 

Lino Golden și-a făcut tatuaj pentru Andra Ghinea. ”Nu regret niciun tatuaj. Când îmi tatuez înseamnă că lucrul pe care îl pun pe mine înseamnă ceva în general sau în perioada respectivă.”, a spus Lino.

Angelina Jolie și-a tatuat numele lui Billy Bob pe umăr, dar apoi s-au despărțit. L-a înlocuit cu datele de naștele ale copiilor ei.

Rihanna și Chris Brown și-au făcut tatuaje identice când erau împreună. După ce s-au despărțit, Riri a continuat tatuajul, ca să nu mai semene cu al fostului ei iubit.

Iggy Azalea și-a tatuat pe degete ”Live Love A$AP”, pe vremea când era cu A$AP Rocky. După ce s-au despărțit a rezolvat-o clasic: a tras un X peste numele lui.

Zayn a pățit-o de două ori: avea tatuat pe braț chipul lui Perrie Edwards. După ce s-au despărțit, l-a acoperit cu alt desen. Apoi, și-a tatuat pe piept ochii lui Gigi Hadid, dar la scurt timp s-au despărțit. Probabil că urmează să îl acopere și pe acela cu altceva.

Marc Anthony avea tatuat pe încheietura mâinii numele lui Jennifer Lopez. L-a acoperit cu un desen tribal după ce s-au despărțit.

Travis Baker s-a tatuat pentru Kourtney Kardashian. Iubitul lui Kourtney și-a tatuat numele ei chiar pe piept. Cea care s-a lăudat cu tatuajul a fost Kourt, iar imaginea a primit comentarii de la toți prietenii ei

 

 

Mariah Carey și-a făcut un tatuaj pentru Nick Cannon, pe vremea când erau împreună. E vorba despre un fluture, cu numele lui scris transversal. A fost nevoită să-l strice când s-au despărțit.

Justin Bieber a recunoscut într-un interviu că are un tatuaj cu chipul unei ”foste iubite”. Nu a dat nume, dar toată lumea știe că e vorba despre Selena. Chiar dacă s-au despărțit de mai bine de doi ani, nu l-a acoperit încă. Hmmm...