Nu e de glumă cu iubirea. Atunci când ți se aprind călcăiele și ai fost lovit de săgeata lui Cupidon nu mai contează nimic în jurul. Pe această premisă au mers și unele vedete atunci când s-au gândit că un al doilea ”da” nu strică niciodată. Mai bine să ai o rezervă, nu?

Oricât de serioasă ar fi părut căsătoria lor, unele vedete au fost implicate şi în alte idile şi s-au logodit fără ezitare. Iată cine sunt vedetele care au acceptat şi o altă propunere în căsătorie, deşi erau deja căsătoriți cu o altă persoană!

Jennifer Lopez. Deşi era căsătorită cu Cris Judd, Jeniffer l-a cunoscut pe Ben Affleck pe platoul de filmare al peliculei Gigli, unde cei doi şi-au şi început aventura. Înainte ca diva să depună actele de divorț, iubitul ei deja se lăuda cu noua lor relație. Cei doi actori au hotărât chiar să-şi unească destinele, iar JLo a primit un inel de logodnă pe care a început să-l poarte când încă era doamna Judd. 

Mariah Carey. Cu toate că se despărțise de Nick Cannon prin iarna lui 2014, divorțul lor s-a finalizat abia în noiembrie 2016. Mariah l-a întâlnit pe omul de afaceri James Packer, la premiera unui film în Aspen, în 2015, iar în ianuarie 2016, era deja logodită cu el.

Britney Spears. Prințesa Pop a avut o relație complicată cu Kevin Federline, având în vedere că dansatorul era logodit atunci cu Shar Jackson, care era gravidă cu copilul lui. Cei doi s-au întâlnit în timpul turneului din 2000 al cântăreței, însă nu şi-au recunoscut idila decât în aprilie 2004, cu toate că Brit recunoştea că se distra de minune cu Kevin.

Angelina Jolie. Cea mai frumoasă actriță de la Hollywood a jucat rolul de “the other woman” atunci când s-a îndrăgostit de Brad Pitt, iar acesta era însurat cu Jennifer Aniston. Însă diva supremă a mai distrus un cuplu şi când s-a îndrăgostit de Billy Bob Thornton.