Pentru unii, există o singură mare dragoste și ajung la altar o singură dată în viață. Alții însă nu au norocul să își găsească sufletul-pereche din prima și bifează mai multe relații, logodne sau chiar mariaje eșuate de-a lungul vieții.

Unele vedete au îmbrăcat rochia de mireasă chiar și de trei ori de-a lungul vieții și, probabil, nu au de gând să se oprească aici. Kim Kardashian a reclarat recent că regretă primele două mariaje și că, dacă ar fi să aleagă, ar fi preferat să facă pasul cel mare o singură dată: cu Kanye West. Nu e singura care a ajuns la altar de mai multe ori. Cine mai e pe listă?

Kim Kardashian - s-a căsătorit pentru prima dată când avea 19 ani. Damon Thomas a fost soțul ei pentru patru ani. A urmat mariajul cu baschetbalistul Kris Humphries, care s-a terminat după 72 de zile. În 2014 s-a căsătorit cu Kanye West, dar au divorțat în luna februarie. 

Jennifer Lopez - a fost logodită de cinci ori și căsătorită de trei ori. Ojani Noa (între 1997 și 1998), Cris Judd (între 2001 și 2003) și Marc Anthony (din 2004 până în 2014) au fost bărbații care au dus-o la altar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Tom Cruise - a fost însurat de trei ori: actrițele Mimi Rogers, Nicole Kidman și Katie Holmes i-au fost soții. Cel mai lung mariaj a fost cel cu Nicole Kidman, care a durat din 1990 până în 2001. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

Kate Winslet - a ajuns la altar tot de trei ori. Jim Threapleton, Sam Mendes și Ned Rocknroll i-au devenit soți, de-a lungul timpului. 

Halle Berry - și ea a îmbrăcat rochia de mireasă tot de trei ori. Jucătorul de baseball David Justice, muzicianul Eric Benet și actorul francez Olivier Martinez i-au fost soți. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Angelina Jolie - a mai avut doi soți înainte de mariajul cu Brad Pitt. Actorul Jonny Lee Miller a fost căsătorit cu ea între 1996 și 1999 și Billy Bob Thornton, între 2000 și 2003.