Guys, sunteți gata pentru o nouă provocare? Băiețelul simpatic din fotografie a devenit unul dintre cei mai tari artiști din ultimii ani. Știm că e greu să vă dați seama despre cine e vorba, dar avem câteva indicii pentru voi.

Este rapper, cântă și compune și a cochetat și cu actoria.

S-a născut în Canada. Numele din buletin este Aubrey Graham (mai are un prenume, pe care îl folosește ca identitate artistică). 

În adolescență a jucat într-un serial. 

Are numeroase recorduri în Billboard și pe Spotify. 

A avut relații cu femei celebre de-a lungul timpului. Rihanna și Jennifer Lopez se numără printre cuceririle lui. 

Are un videoclip de 1,7 miliarde de vizualizări, care a dat naștere la numeroase meme-uri după ce a fost lansat. 

Te-ai prins despre cine e vorba?

Dacă ai răspuns Drake, ai ghicit!

Drake scrie istorie cu piesele lui. Înainte de a avea milioane de dolari în conturi, Drake visa să fie bogat, așa că închiara Rolls-Royce Phantom pentru a face impresie. Acesta a vorbit pe Instagram despre obiceiul lui de a face rost de bani pentru a crea o falsă impresie altora. 

„În 2007, obișnuiam să închiriem mașina asta pentru a-i face pe oamenii din oraș să creadă că destinul nostru este să fim faimoși. Nu știu cum reușeam să strâng 5000 de dolari pe lună pentru a salva aceste aparențe. A fost modalitatea mea extremă de manifestare. Aveam nevoie să o văd, să o simt și să o am pentru a crede că pot să am tot ceea ce îmi doresc”, a scris Drake.