Jo și Juno au lansat recent o piesă împreună, se afișează împreună pe social media, iar fanii nu mai știu ce să creadă. Aproape că nu e poză pe care să o posteze fie unul, fie celălalt și să nu primească măcar un comentariu cu ”mai sunteți împreună?” 

Până când Jo sau Juno vor spune cu subiect și predicat că s-au împăcat sau nu, fanilor nu le rămâne decât să speculeze. Iar faptul că mai postează, din când în când, poze împreună nu face decât să le dea și mai tare apă la moară celor care cred că Juno și Jo s-au împăcat. După ce săptămâna trecută au răspuns la o serie de întrebări în paralel, acum, Jo și Juno se afișează (din nou) împreună pe Instagram. Artista a postat două poze cu ea și fostul (sau actualul?!) ei iubit, iar cei care au văzut poza imediat s-au dus cu gândul mai departe. 

Există prietenie după iubire? Ce au răspuns Jo și Juno la cele mai hot întrebări

Chiar dacă după descrierea fotografiei (Good morning! #MăMaiIa) părea că este vorba doar despre promovarea piesei pe care o au împreună, mulți s-au gândit că Jo și Juno s-au împăcat și că pozele pe care le postează sunt doar un indiciu în acest sens. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOY 🌻 (@jo.ioanaa)