Antonia și Alex Velea au plecat într-o vacanță romantică, dar nu au uitat de fanii care îi urmăresc pe rețelele de socializare. Dacă Velea este mai discret în ceea ce privește imaginile din vacanță, Antonia nu s-a zgârcit deloc și a postat câteva fotografii în costum de baie cu care a încins Instagram-ul. 

Antonia și Velea și-au făcut timp pentru o vacanță în doi și au ales o destinație exotică. Cei doi se relaxează în Maldive, iar pozele cu Antonia în costul de baie nu au întârziat să apară. Artista a încins Instagram-ul cu o fotografie în care poartă un costum de baie alb, din două piese, cu un slip minuscul. Albul costumului de baie este în contrast perfect cu bronzul Antoniei, iar imaginea a adunat câteva mii de like-uri în primele minute de când a fost publicată. 

Misterul a fost elucidat! Cu cât este mai înaltă Antonia decât Alex Velea?

Cei care au putut să își ia privirea de la poză, au observat un alt detaliu interesant: descrierea. ”Am cel mai bun fotograf cu mine!”, a scris Antonia în dreptul imaginii și, evident, l-a etichetat pe Alex Velea. Replica lui nu a întârziat să apară, sub formă de comentariu: ”Modelu' face tot de fapt!” 

Cei doi îndrăgostiți au avut un început de an foarte încărcat din punct de vedere muzical, iar vacanța a venit la fix. Antonia a lansat nu mai puțin de trei videoclipuri în 2021, iar Alex Velea a lucrat la diverse proiecte de trapanele cu care a adunat milioane de vizualizări pe YouTube. Acum, cei doi au decis că este momentul să se relaxeze, iar imaginile pe care le postează pe Instagram le fac poftă de o vacanță și celor care îi urmăresc. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)