Billie Eilish a demonstrat în repetate rânduri că este o artistă cameleonică, iar această calitate a ei nu se reflectă doar în muzică. Artista are apariții cu care își lasă fanii cu gura căscată și demonstrează că poate să arate bine atât în haine băiețești, oversized, cât și în rochii de prințesă, cum au fost cele pe care le-a purtat recent la MET Gala. 

Billie Eilish a fost una dintre gazdele ediției din acest an a celui mai important eveniment dedicat modei. Artista de 19 ani s-a pregătit intens pentru apariția ei de la MET și a fost conștientă că mulți ochi vor fi ațintiți asupra ei, așa că nu a dezamăgit. Pentru evenimentul propriu-zis, Billie a ales o rochie amplă, de prințesă, din tulle bej, în aceeași culoare cu decorul galei. La finalul evenimentului, artista a schimbat ținuta și a ales un outfit mai îndrăzneț pentru after party. 

Billie Eilish a vorbit despre cum o afectează social media: ”De multe ori m-am simțit ca o ratată”

Cântăreața a optat tot pentru o rochie lungă, de seară, în culoarea vinului, semnată Oscar de la Renta. Rochia a avut o crăpătură amplă pe picior, astfel că a lăsat la vedere puțin mai mult decât și-ar fi dorit să arate Billie Eilish. Cu vântul ”complice”, artista a fost la un pas de a oferi un moment spumos a la Marilyn Monroe. Chiar dacă a încercat să țină de rochie pentru a nu se vedea mai mult decât era cazul, paparazzii vigilenți prezenți pe covorul roșu au surprins un detaliu inedit: Billie și-a arătat tatuajul imens pe care îl are în zona inghinală.