Serialul în care joacă Selena Gomez a apărut, în sfârșit, pe internet. Fanii artistei nu puteau rata premiera, așa că au văzut pe nerăsuflate primul episod. Și au avut ce vedea! Artista are o scenă hot chiar în debutul serialului și s-a lăsat filmată la duș. 

Selena și-a petrecut mare parte din anul 2021 pe platourile de filmare din New York. Artista are rol principal în producția Hulu ”Only Murders In The Building”, care a apărut pe Amazon Prime la finalul lunii august. Selena joacă rolul lui Mabel, o tânără care se aliază cu vecinii ei mai în vârstă (jucați de Steve Martin și Martin Short) pentru a investiga o crimă produsă în blocul în care locuiesc. 

Acting is her second nature. Zece filme în care a jucat Selena Gomez și pe care probabil nu le-ai văzut încă

Secvența cu Selena Gomez goală la duș este chiar în primul episod al serialului, intitulat ”True Crime”. Nu este prima dată când artista se lasă filmată în această ipostază: ea a mai avut o secvență similară în 2015, în videoclipul ”Good For You”. 

Au trecut nouă ani de când Selena nu a mai jucat într-un serial TV. De la ”Wizards of Waverly Place”, producția Disney care a făcut-o celebră, artista s-a concentrat doar pe filme și muzică. În urmă cu un an a decis să facă pasul și către business și a lansat pe piață o linie de produse cosmetice. Rare Beauty s-a bucurat de un real succes, iar recent produsele au intrat și pe piața din România.