Antonia face ce face și încinge Instagram-ul cu câte o fotografie hot. În ziua în care a împlinit 32 de ani, artista a postat o poză cu ea într-o ipostază provocatoare și a primit peste 100.000 de like-uri în câteva ore. 

Antonia are trei copii, dar nu își găsește în asta o scuză atunci când vine vorba despre corpul ei. Artista e preocupată constant de felul în care arată, iar alimentația și sportul sunt sfinte pentru stilul ei de viață. Iubita lui Alex Velea nu se sfiește să se fotografieze în ținute sumare și să posteze pozele pe Instagram, pentru că are cu ce se lăuda! În ziua în care a împlinit 32 de ani și a fost copleșită cu mesaje și urări de la fani și de la colegii de breaslă, Antonia a postat pe feed o poză în care poartă doar un body foarte decupat și își arată formele în toată splendoarea. 

No pain, no gain. Cine e antrenoarea care o ajută pe Antonia să arate perfect și cum se antrenează artista acasă

În mai puțin de 24 de ore de când a publicat-o, Antonia a adunat peste 135.000 de like-uri la fotografie. ”Le-ai dat mințile peste cap, Antonia”, i-a comentat iubitul ei. Misha, Adda, Smiley și Mira au fost printre artiștii care i-au lăsat un comentariu. Să nu mai punem la socoteală sutele de complimente și urări pe care le-a primit din partea fanilor. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)